Azt hiszem, most jön a feketeleves rész. Szerintem paleózni nem lehet kúraszerűen. PONT.

Ha most felhördültél, megértelek! Velem pontosan ugyanez történt, amikor erre rájöttem. Aztán teltek a hetek, a kilók lefelé vándoroltak, sok dicséretet kaptam a megváltozott külsőm miatt, és rájöttem, én ezt nem is akarom abbahagyni.

Természetesen sokan a fogyás miatt kezdik el ezt az étrendet követni, jól is teszik. De szerintem valami megváltozik: az ételekhez való hozzáállásunk. Az ízlésünk. Az elvárás, hogy mit szeretnénk érezni evés közben és utána. Mert bizony, ez nagyon nem mindegy. 

A "régi életemből" arra emlékszem, hogy ébredéskor csak a reggelire, reggeli közben csak az ebédre, ebédkor csak a délutáni nasira, nasi közben pedig csak a vacsorára tudtam gondolni, és ezek után szinte csak röfögni tudtam a bezabálás miatt. Hát nem volt egy klassz időszak. A kajától vagy bármi mástól függeni nem jó dolog. Akkor már az egészségtől akarok függeni! :)

Remélem, kedves olvasó, te is ezt az utat választod! Ahhoz, hogy ne add fel egyhamar, olvasd el ezt a posztot! Tűzz ki célokat: heti háromszor mozogni fogok, 3 hónap alatt leadok 3 kilót! Keress paleós barátokat vagy FB közösséget, hogy lásd, másoknak hogy megy az étrendre való átszokás. Győzd le a lelkiismereted: nekem könnyű volt az átállás, de nem mindenkinek sikerül mindenről azonnal lemondani és ezekre az ételekre átszokni. Nem az számít, hogy elesel, hanem az, hogy felállsz! Kis lépésekkel el fogod érni a célod: jó közérzet, egészség, fogyás, a mozgás öröm lesz számodra, jönnek majd a dicséretek, és példa leszel mások előtt is a változással, amit elértél. Egy egészséged van, neked kell eldöntened, mit kezdesz vele.

Ennyit a frázisok puffogtatásáról, köszönöm, hogy olvastad ezt a bejegyzést, látogass vissza máskor is, vagy a bejegyzés alatt add meg az e-mail címed, és értesítőt kapsz az újdonságokról!

Kellemes Mikulást! :)

A kép forrása: http://www.entrepreneur.com/article/241921