paleo alapanyag paleo webshop paleolit termék paleo nokedli paleo pizza bioboltKi ne ismerné Burján Szafit, az Éhezésmentes karcsúság Szafival életrehozóját, aki számomra Szendi Gábor után az egyik legnagyobb szaktekintély a paleózásban! Szafi saját életmódját volt kénytelen megváltoztatni az egészséges érdekében, ezért kezdett el kísérlezetni a paleo alapanyagokkal.

 

A kísérletezés annyira jól sikerült, hogy mára már több budapesti bolttal, webshoppal, saját bloggal, vloggal rendelkezik, folyamatosan hívják reggeli műsorokba egészséges receptekért, főzőtanfolyamokat tart és mindenkinek segít, aki életmódot szeretne/kénytelen váltani.

Ezért is ajánlom nagyon jó szívvel az ő weboldalát, Facebook oldalát, hiszen napi segítséget nyújt minden egészséges étkezésre törekvőnek. Saját gyárukban, saját fejlesztésű termékei a legmagasabb minőségben kerülnek előállításra, és ami szerintem a legjobb reklám, ő maga is ezeket fogyasztja.

===============================

Amennyiben szeretné, hogy az Ön terméke, vállalkozása, szolgáltatása, tanfolyama, étterme, bioboltja is megjelenjen az 'A jó paleo életbe!' oldalon, vegye fel a kapcsolatot velem ide kattintva!